RUIMTE GEEFT RUST 

wie ben ik?

Mijn naam is Janneke Huijben en ik ben geboren in de Noordoostpolder. Na verloop van tijd heb ik Drenthe ontdekt en woon ik nu in Zuidlaren. 

In het verleden heb ik werkzaamheden verricht op het gebied van Arbeidsbemiddeling en Human Resources. In januari 2018 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mij om laten scholen tot Professional Organizer en later als Stresspreventie coach. Met mijn professionaliteit, betrokkenheid en openheid zet ik mij in voor diegenen die tijd over willen houden in dit drukke leven. Ik help mensen bewust te maken van waar ze staan en waar ze naartoe willen, op een praktische wijze. Overzicht, inzicht en bewustwording zijn daarbij toverwoorden. Het feit dat ik ervaringsdeskundige ben als het gaat om teveel (werk)stress en burn-out in combinatie met de daarbij behorende opleiding en mijn HR ervaring, maakt dat ik goed in staat ben om medewerkers te helpen naar meer overzicht en structuur in hun werk en/of privéleven. Mensen ervaren mij als enthousiast, betrouwbaar en empathisch. 

In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten met vrienden en familie, ik ga graag naar de sauna en vind het heerlijk om in alle rust een goed boek te lezen. Daarnaast ben ik graag buiten en altijd in voor een lange boswandeling. Ik houd van alle seizoenen en mijn levensmotto is: Carpe Diem. 

Ondernemers geholpen

Papieren versnipperd

Documenten gelezen

Kopjes thee gedronken

Neem contact op met mij