Ruimte geeft rust

voor meer overzicht en structuur

wie ben ik?

Mijn naam is Janneke Huijben en ik ben geboren in de Noordoostpolder. Na verloop van tijd heb ik Drenthe ontdekt en woon ik nu in Zuidlaren. 

In het verleden heb ik werkzaamheden verricht op het gebied van Arbeidsbemiddeling en Human Resources. Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het beroep Professional Organizer en wist vrijwel direct dat ik daar wat mee wilde gaan doen. Als aanvulling op mijn opleiding en werkervaring heb ik mijn diploma van Professional Organizer behaald.

Inmiddels heeft het handen en voeten gekregen en is ‘Ruimte geeft Rust’ ontstaan. Met mijn professionaliteit, betrokkenheid en openheid zet ik mij in voor mensen die behoefte hebben aan overzicht en structuur, met als doel meer tijd overhouden voor andere zaken. Het feit dat   ik ervaringsdeskundige ben als het gaat om teveel werkstress en burn-out in combinatie met mijn HR ervaring, maakt dat ik goed in staat ben om medewerkers te begeleiden naar meer overzicht, inzicht en bewustwording. Mensen ervaren mij als enthousiast, betrouwbaar en empathisch. 

In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten met vrienden en familie, ik ga graag naar de sauna en vind het heerlijk om in alle rust een goed boek te lezen. Daarnaast ben ik graag buiten en altijd in voor een lange boswandeling.

Mensen Geholpen

Papieren versnipperd

Documenten gelezen

Kopjes thee gedronken

Neem contact op met mij