Ruimte geeft Rust

Werkwijze

Ik ben ondernemer, en nu?

Om er zeker van te zijn dat Ruimte geeft Rust de juiste partij is voor dat wat jij nodig hebt als ondernemer, zal er altijd eerst een gratis klankbordgesprek worden gepland. Tijdens dit gesprek wordt er kennisgemaakt, wordt er doorgevraagd op de huidige en gewenste situatie en wordt samen bekeken of er een klik is en of er kan worden samengewerkt. Als dat het geval is, dan worden afspraken gemaakt, worden de vervolgstappen helder besproken en volgt in onderling overleg de startdatum.  

 Ik ben een professional in loondienst, wat moet ik doen?

Bespreek dan eerst met je leidinggevende of met je HR adviseur of je in aanmerking kunt komen voor dit aanbod. Ervaring leert dat er vanuit een persoonlijk opleidingsbudget vaak mogelijkheden zijn. Als dat het geval is bespreken we samen of het aanbod ook volledig aansluit bij wat nodig is. Is dat zo? dan zetten we de afspraken op papier en gaan we van start!

Het programma


Het programma waar je ja tegen zegt;
‘Slimmer werken, zodat je tijd overhoudt voor zaken die voor jou écht belangrijk zijn’ is ontwikkeld op basis van de behaalde resultaten van (bestaande) klanten. Het bestaat uit 12 verschillende modules die zijn onderverdeeld in verschillende lessen. Je kunt het volgende verwachten:

8 weken programma
8 coaching sessies
Materialen ter ondersteuning per post toegestuurd
Online programma 
Online stressonderzoek (bij aanvang en na 6 maanden nogmaals) 
Deelname aan de besloten Facebook groep, indien gewenst.
BONUS: checklist ‘met meer rust in je hoofd het weekend in’.

 

Ruimte geeft Rust werkt discreet, met respect voor privacy en eigendommen. 

Ben jij directie of (HR) management?

En wil je als organisatie het verschil maken door het stresspreventiebeleid zo in te richten dat het op individueel- team- en organisatieniveau kan worden ingezet? Wil je daarnaast als organisatie stress meetbaar maken en daarmee de medewerker bewust maken van de (deels) eigen verantwoordelijkheid op mentale en fysieke gezondheid? Is het ziekteverzuim een blijvend onderwerp van gesprek en ben je op zoek naar een tool dat inzicht geeft in de thema’s die spelen onder de medewerkers, zodat aan de voorkant zaken bespreekbaar kunnen worden gemaakt?    

Is jouw organisatie toe aan een professionaliseringsslag op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? 

Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek wat de mogelijkheden zijn.