Ruimte geeft rust

voor meer overzicht en structuur

Werkwijze en Tarieven

Werkwijze

Om er zeker van te zijn dat de wensen/hulpvraag aansluit bij hetgeen Ruimte geeft Rust kan bieden wordt er een intakegesprek gepland. Tijdens dit gesprek (van ongeveer een uur) wordt er nader kennisgemaakt, is er ruimte voor vragen en wordt een offerte opgesteld. Zo is vooraf duidelijk wat Ruimte geeft Rust kan betekenen en wat daarvan de kosten zijn. Het intakegesprek is kosteloos en vindt plaats bij jou op het werk of bij jou thuis. Zodra er afspraken zijn gemaakt en helder is wat het doel is van de begeleiding wordt de offerte verstuurd. Hierin worden de gemaakte afspraken bevestigd. 

De begeleiding is één op één. Je krijgt hierdoor onverdeelde aandacht. Tijdens het intakegesprek is besproken hoe lang één of meerdere sessies gaan duren. Wel is er een minimum van 2 uur per sessie. Nadat de sessies zijn afgerond volgt tot slot (na 4 a 6 weken) een terugkombezoek. Tijdens dit bezoek blikken we terug op de begeleiding en is er ruimte voor vragen of onduidelijkheden. Dit is een extra service en is kosteloos.

Ruimte geeft Rust werkt discreet, met respect voor privacy en eigendommen. 

Tarieven

Zakelijk  Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht. Neem contact op voor meer informatie.
Particulier € 65,- per uur, inclusief 21% btw.  

Het uurtarief is inclusief:
– Kleine organizing materialen
– Reiskosten tot 20 km enkele reis (gerekend met routeplanner)
– Indien wenselijk; telefonische ondersteuning gedurende de begeleiding

Zowel het intakegesprek als het terugkombezoek zijn kosteloos. Uiteraard is het intakegesprek geheel vrijblijvend.

PGB
Kom je in aanmerking voor een PGB (persoonsgebonden budget) dan wordt het tarief aangepast aan de tarieven die worden gehanteerd door de betreffende gemeente. Meer informatie vind je op http://www.pgb.nl.

Samen Sterk Zorg
Ruimte geeft Rust heeft een samenwerkingsverband met Samen Sterk Zorg afgesloten. Samen Sterk Zorg heeft met verschillende gemeenten een contract afgesloten. Dit betekent dat zorg leveren op basis van ZIN (zorg in natura) in veel gevallen tot de mogelijkheden behoort.

Kijk voor meer informatie op www.samensterkzorg.nl